Download vores app

DRIVR’s PARTNERSKAB MED Uber

Vi er stolte af at kunne bringe Uber til Danmark.

DRIVR og Uber går sammen! Fra 2025 kan du bestille DRIVR-taxature direkte i Uber-appen.  Det kombinerer Ubers teknologi med DRIVRs pålidelige service, som har kørt i København siden 2017. Perfekt for både danske og internationale brugere, der ønsker en nem og sikker rejseoplevelse i Danmark.

 

I overensstemmelse med gældende lovgivning​

Respekt for den danske model​

DRIVR’s partnerskab med Uber overholder fuldt ud alle danske regler og love. DRIVR har inviteret Uber til Danmark med det klare formål, at de skal operere i fuld overensstemmelse med gældende lovgivning. DRIVR har i mange år leveret taxaservice i Danmark, og vi fortsætter med at sikre, at alle vores tjenester er i tråd med de højeste standarder for sikkerhed og lovmæssig overholdelse.

VI SIKRER
  • Ordnede forhold for chauffører og vognmænd
  • Grundig uddannelsesforløb og passagerhåndtering
  • Forsikret taxier og overholdelsen af sikkerhedsstandarder 
  • Korrekt og rettidig rapportering til myndighederne
DRIVR kunde

Nu kan du beregne din tur med DRIVR!

Bliv en del af fremtidens mobile løsning

 

DRIVR har allerede serviceret over 100.000 brugere i København, og med Uber’s app, som mere end 600.000 brugere har forsøgt at anvende i Danmark det seneste år, er vi klar til at tilbyde noget bedre.

Som chauffør eller vognmand hos DRIVR, i partnerskab med Uber, bliver du en del af fremtidens transportløsning. Vi sikrer ordnede arbejdsforhold, adgang til millioner af kunder, fuld uddannelse og forsikring, samt respekt for den danske model. Alt er på plads, så du kan fokusere på det vigtigste – at levere sikker og pålidelig service.

Tag styringen over din karriere i dag – tilmeld dig nu og få mere frihed

Vil du være en del af DRIVR?​

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig


Vi ønsker dig god tur