FAQ

Frequently Asked Questions

01

 • Du kan efterlyse dine glemte sager og få de oplysninger du har behov for her: Glemte sager

 • Du kan kontakte os ved at klikke HER.

 • Ja DRIVR er godkendt af Trafikstyrelsen, og har tilladelse til at drive et kørselskontor under den nye taxilov der trådte i kraft den 1. januar 2018. Alle vores biler har en universaltilladelse til persontransport, og vores chauffører kører alle med lovpligtigt chaufførkort.

 • Ja og nej. I spidsbelastede tidspunkter ligger DRIVR på samme prisniveau, men i over 59% af tiden i løbet af dagen er vi billigere end almindelig taxi. Derudover har vi en ‘happy hour’ hvor du udenfor prime time får dine køreture betydeligt billigere. Hvis du vil vide mere om vores priser, kan du få de præcise tal her: Vores priser

 • Forskellen mellem almindelige taxiselskaber og DRIVR er for det første, at vi har miljørigtige biler. Nemlig over 75% af vores køretøjer er grønne. For det andet differentierer DRIVR sig ved, at du som passagerer selv kan have indflydelse på både pris og service. Prisen kan du have indflydelse på gennem vores byd-en-pris service hvor du kan byde din pris for en tur, så du enten kan få en DRIVR hurtigere eller billigere. Servicen kan du få indflydelse på gennem vores ratingsystem hvor du er med til, at vi kan opretholde en god service. Derudover har vi vores ‘happy hour’ service, som gør at du udenfor prime time kan kører betydeligt billigere. Sidst men ikke mindst differentiere DRIVR sig fra almindelig taxiselskaber ved, at du på forhånd altid er bekendt med hvad prisen på turen er uagtet om du bestiller over appen eller får en gadetur.

 • Du kan betale på to måder. Hvis du bestiller en DRIVR via appen vil betalingen automatisk gå igennem appen og beløbet vil blive trukket fra det kort du har registreret når du oprettede din profil i appen. Hvis du derimod får en DRIVR fra gaden, og får en såkaldt gadetur, har du mulighed for at betale i bilen med kreditkort eller kontanter.

 • Ja. I første omgang vil DRIVR kun køre i Storkøbenhavn, men vi stræber efter at udvide så hurtigt som muligt. Dog vil det være muligt for dig at booke en DRIVR fra København og så blive kørt til en destination udenfor de Københavnske regioner. Eksempelvis kan du godt køre fra København til Solrød.

 • Ja du kan sagtens have din cykel med. De eneste biler hvor vi ikke kan tilbyde den service, er i vores 3 personers brintbiler. Du skal derfor være opmærksom på ikke at vælge vores 3 personers bil når du vælger type af transportmiddel i appen.  

 • Ja det kan du sagtens. Det skal blot være angivet på forhånd i appen. Når du booker en DRIVR skal du derfor gå under “Hvor skal du hen?” og indtaste alle de adresser/destinationer som du skal samle folk op på inden den endelige destination.

 • Du kan desværre ikke ringe og bestille en bil. DRIVR er en digital kørselsservice app, og al kommunikationen er derfor samlet på appen. Du kan downloade appen i App Store eller Google Play og oprette en profil. Derefter kan du gå ind og booke en DRIVR. Hvis du ser en DRIVR i de Københavnske gader kan du også pege en bil der.

 • Nej desværre. Vi har biler som kan køre med maks 6 passagerer. Grunden til vi ikke tilbyder transport til 7 personer af gangen er fordi, der endnu ikke er produceret miljørigtige biler på markedet som kan leve op til vores grønne profil.

 • DRIVR stræber efter at nedsætte Co2-udslippet ved helst at bruge el, brint- og hybridbiler. Men i og med at det ikke er bæredygtigt at skrotte en helt ny diesel- eller benzinbil vi har fået tildelt, vælger vi at køre vores biler grønne sammen med vores brugere. Så jo mere du kører med DRIVR, jo flere diesel- og benzinbiler vil blive skiftet ud til miljørigtige biler. Over tid vil vi derfor kun have grønne og miljørigtige biler.

02

 • Hos DRIVR forventer vi at alle vores chauffører er servicemindet og engageret i projektet. Det vil være en fordel hvis du har erfaring, men dette er ikke noget krav.

  For at blive chauffør hos DRIVR skal du som minimum have et taxichauffør førekort og et kørekort. Dernæst skal du kontakte vores HR afdeling for videre ansættelse. Det kan du gøre ved at skrive en mail med din ansøgning og billede af dit føre- og kørekort til jobs@drivr.com hvor du i emnefeltet skriver “Chaufføransøgning”.

   • Det kan gøres på to måder.


  Hvis du allerede er registreret vognmand og ønsker at indgå i et partnerskab med DRIVR kan du gribe knoglen og kontakte:

    • Vores CEO, Haydar Shaiwandi på telefon +45 25750600 eller på mail haydar@drivr.com
    • Vores bestyrelsesformand Stig Christensen på telefon +45 42926898 eller på mail stig@drivr.com

  Hvis du endnu ikke har fået en vognmands bevilling kan du komme med i vores rekrutteringsprocess. Kvit og frit hjælper vi dig med at lave en ansøgning til Trafikstyrelsen, etablering af din virksomhed, oprette NemID og komme med anbefalinger til hvordan du kan opnå en god bankgaranti. Alt det vil hjælpe dig med at komme i betragtning.

  Betingelsen for at kunne få denne hjælp er dog, at hvis du får en bevilling skal du tilslutte dig DRIVR som vognmand. Hvis du imod alt forventning ikke får bevillingen, vil hjælpen stadig være gratis.

  Er du interesseret kan du kontakte:

  • Vores CEO, Haydar Shaiwandi på telefon +45 25750600 eller på mail haydar@drivr.com
  • Vores bestyrelsesformand Stig Christensen på telefon +45 42926898 eller på mail stig@drivr.com

DRIVR Danmark A/S
Raffinaderivej 8
DK-2300 København S
Denmark
CVR: 39048329

E-mail: info@drivr.com

  BYKØRSEL GJORT NEMT OG SIKKERT

  MED GOD SAMVITTIGHED