Vores Historie

En app, en chauffør og en bil – det er DRIVR.

Firmaet bag DRIVR blev grundlagt i 2017, hvor landets største taxivognmandsfamilie gik sammen med et app-udviklingsfirma. Det hele startede med en idé om, at skabe en agendasættende og nytænkende virksomhed, der kan sætte et anderledes præg i taxibranchen.

Med en “best of both worlds” opskrift kombinerer DRIVR progressiv teknologi med tre generationers erfaring fra den traditionelle taxibranche. Som resultat er DRIVR blevet Danmarks første digitale kørselsservice, der positionerer sig på markedet som et grønt og effektivt alternativ til bil, offentlig transport og almindelig taxikørsel.

Man har senere hen opkøbt navn og dele af softwaren fra et tidligere dansk techfirma af samme navn.

Vores værdier

Et grønt alternativ, innovativ teknologi og gode oplevelser

DRIVR fokuserer på at være social ansvarlig og gøre livet nemmere for alle, når det kommer til transport.

DRIVR stræber efter at nedsætte NOx- og Co2-udslippet og være det foretrukne valg af transport. For DRIVR er det vigtigt at være miljøbevidste og socialt ansvarlige, stræbe efter at give gode oplevelser for alle, hvad end du er vognmand, chauffør eller passager, samt at skabe innovative digitale løsninger, som gør det lettere og billigere for dig at komme fra A til B.

“Vi ønsker at skabe fremtidens løsning for persontransport, og arbejder innovativt med fokus på miljøet” Haydar Shaiwandi, CEO

DRIVR Danmark A/S
Raffinaderivej 8
DK-2300 København S
Denmark
CVR: 39048329

E-mail: info@drivr.com

    BYKØRSEL GJORT NEMT OG SIKKERT

    MED GOD SAMVITTIGHED