fbpx
Skip links
Kvindelige DRIVR taxichauffører

Ellie Jokar + DRIVR!

Ambitionen med den ‘Den lyserøde taxi’ er at skabe mere opmærksomhed og sætte gang i samtalen omkring den store mangel på kvindelige chauffører i den stærkt mandsdominerede taxibranche.

Ellie Jokar lancerer det nye koncept i samarbejde med DRIVR. ‘Den lyserøde taxi’ vil kunne findes i DRIVRs app på lige fod med vores andre biler i appen og vil følge samme prismodel.

Samtidig er håbet, at ‘Den lyserøde taxi’ vil tiltale en ellers tabt kundegruppe. Nogle kvinder føler sig ukomfortable med at tage en taxi alene og finder derfor alternative måder at komme hjem på.
Ved at stille en service som ‘Den lyserøde taxi’ til rådighed, hvor man er sikker på at få en kvindelig chauffør bag rattet i alle døgnets 24 timer, vil disse kvinder forhåbentlig fremover bestille en taxi uden at blinke.

Med ‘Den lyserøde taxi’ ser vi og Ellie en unik mulighed for at kaste lys over den skæve fordeling af kønnene i taxibranchen og fremhæve de positive sider ved chaufførjobbet.

Vil du være lyserød chauffør?

Som lyserød chauffør har du de samme fordele som alle vores andre chauffører i DRIVR.

Pengestak

Ordnede lønforhold

Løn uden loft.
Jo bedre du kører, jo mere kan du tjene.

Den Lyserøde Taxi bil

Lækker vogn

Som lyserød chauffør i DRIVR kører du København grønnere i vores smarte Toyota Mirai brintbiler.

Ur

Fuldtid eller deltid

Du vælger selv, om du vil arbejde deltid eller fuldtid, nat eller dag. Vi finder den løsning med de tidspunkter, der passer bedst til dig.